Brasschaatstraat , Breda
088-6464725
info@minipak.nl

Cursus Boekhouden

Snel, uitgebreid en erg gemakkelijk

Cursus boekhouden

Hoe u snel met Minipak cursus Boekhouden aan de slag kunt.

Minipak Software is een gebruiksvriendelijk programma. We willen graag dat u snel en gemakkelijk met ons boekhoudprogramma of factuurprogramma  aan de slag kunt. Het is handig om onze pakketten zo slim mogelijk in te stellen.  U kunt dan met zo min mogelijk moeite aan de slag.

We hebben diverse manieren om u te helpen met Minipak Boekhouding of Factuur aan de slag te gaan. 

Cursus lezen

Wij hebben een korte boekhoudcursus met daarin stap voor stap hoe u kunt boekhouden met Minipak Boekhouding. 

Ondersteuning

Cursus online

U kunt een afspraak maken via onze helpdesk 088-6464725. We kijken dan online mee in uw programma en lopen stap voor stap door wat u moet doen om Minipak Boekhouding zo uitgebreid mogelijk voor uw bedrijf te gebruiken. We plannen meestal 2 sessies van 1-1,5 uur met een week tussenpauze,  Kosten zijn € 65,00 / uur excl. BTW

Het is mogelijk om bij Minipak jaarlijkse ondersteuning te nemen zodat u met uw vragen telefonisch of per mail bij ons terecht kunt. Onze helpdesk is alle werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur m.u.v. nationale feestdagen.

ondersteuning aanvragen
Administratiekantoor

Minipak Software heeft een landelijk netwerk van administratiekantoren die met ons samenwerken.Er is altijd een administratiekantoor in uw omgeving die u kan helpen met het inrichten en instructie op uw locatie  van uw programma.